Excursie

iphone frank 27-05-2019 150

Vaartocht met een splinternieuwe sloep door de achtertuin van uw Vakantie Villa Markermeer.

Wat is er mooier dan om de omgeving van uw Luxe vakantie chalet te bekijken vanaf het water en om dan tegelijk heerlijk te genieten van de natuur en van wat West-Friesland u te bieden heeft….

Achter uw vakantie villa is er ruim 100 km aan slootjes, watertjes, meertjes, sluisjes, weilanden, oude dorpjes, historische stadjes als Enkhuizen en Medemblik die u nu ook vanaf het water perfect kunt bezoeken.

Na het ontbijt schepen we in, we hebben een prachtige nieuwe sloep aangeschaft om met u een heerlijke ontspannen vaartocht te gaan maken door het pittoreske West-Friesland.

De ligplaats van onze luxe sloep is direct achter het resort en na een korte wandeling arriveren bij onze sloep, die is uitgevoerd met ruime zitplaatsen en beschikbaar is voor maximaal 6 personen. Wij nemen natuurlijk een goed gevulde koelkast mee, met heerlijke versnaperingen, proseco, wijn, bier, frisdrank of eventueel met wat uw wensen zijn….

We starten de motoren en varen vanuit Bovenkarspel, richting Grootebroek, Hoogkarspel, naar Lutjebroek. Bij Lutjebroek gaan wij de Polder in, en varen dan door de weilanden tussen de koeien, schapen, en allerlei soorten watervogels. Geniet van het uitzicht, de vergezichten en natuurlijke de immense rust.

Bij het streekbos aangekomen is het tijd voor een heerlijke lunch en heeft u natuurlijk de tijd om even de benen te strekken en eventueel een wandeling door het bos te maken, of te gaan klimmen in het klimpark…

Na deze tussenstop zetten we koers richting Enkhuizen, daar zullen we dan door de poorten van de vestingmuur varen en dan ook dwars door de stad gaan varen, Enkhuizen is bijna helemaal door vaarbaar met zijn ontelbare grachten en kanalen. Hier kunnen we eventueel op verzoek een rondwandeling gaan maken om even bij de haven te kijken met zijn talloze zeilschepen.

Na de ontdekking van Enkhuizen varen we door de polder naar Bovenkarspel en kunnen dan eventueel bezoek brengen aan de molen die op uw vaarroute ligt.

Na deze onvergetelijke tocht meren we weer aan achter uw vakantie villa en heeft u een ervaring meegemaakt die u niet snel meer zult vergeten.

In overleg kunnen als afsluiting eventueel ook nog een barbecue voor uw organiseren met heerlijke stukken vlees, salades, stokbrood, sauzen enz. En heerlijke drankjes voor maar € 35,- pp

Prijzen vaartocht:

Bij 2 personen € 99,- per persoon.

Bij 4 personen € 49,- per persoon.

Bij 6 personen € 34,- per persoon.

Drankjes op de boot via het honesty bar principe, u schrijft op wat u gebruikt.

Lunch is voor eigen rekening.                                                                                                             Wij adviseren om u nu al spoedig een reservering te maken voor dit onvergetelijke dagje uit.

Excursie Vaartocht fotos