Verblijf

Welkom bij Luxe Vakantie Villa Markermeer in Bovenkarspel direct gelegen aan het Markermeer, wij zijn een stijlvolle en Luxe vakantiebestemming. West-Friesland is een vakantiegebied voor iedereen. Bekend om de meest indrukwekkende plaatsen.  De steden Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, en Amsterdam zijn van uit onze Luxe Vakantie Villa goed te bereiken. Maar ook voor zon, zee, strand, cultuur en natuur, het Zuiderzee Museum, Sprookjes Wonderland, en de omliggende plaatsen zijn zeker een bezoek waard. Is rust en luxe uw wens dan is Luxe Vakantie Villa Markermeer tussen Hoorn en Enkhuizen de perfecte locatie om West-Friesland te eens goed bekijken. De meeste gasten blijven daarom ook een aantal dagen gezellig bij ons….

champagne

Luxe Vakantie Villa Markermeer is gelegen op 40 minuten rijden van Amsterdam bij het dorpje Bovenkarspel vlak aan het Markermeer.
Wij hebben een prachtig uitzicht op het Markermeer. De kamers zijn van alle luxe voorzien, van een smaakvol interieur, een ongekend luxe, tot schaduwrijke terrassen waar u heerlijk kunt relaxen, en tot slot een ongekend prachtig uitzicht. We hebben zelfs een ophaalservice van het station of u kunt via onze site autohuur met korting boeken. Wij regelen het allemaal en nodigen u hierbij graag uit !

Luxe Vakantie Villa Markermeer is gelegen aan het Markermeer met het meest panoramische uitzicht die je maar kunt bedenken, bij een heldere dag heeft u uitzicht op Lelystad en Volendam. Een droomhuis waar kunt u ontspannen en helemaal tot rust komt . Een bezoek aan onze Luxe Vakantie Villa zal een vakantie zijn om nooit meer te vergeten. Elke morgen kunt u uw dag beginnen met een prachtig uitzicht op het Markermeer !Maar ook kunt u heerlijk relaxen op uw riante terras, lekker liggen bij het Markermeer of het overdekte terras. leesboeken liggen voor u klaar. WiFi is natuurlijk gratis beschikbaar.We bieden alle gasten graag rust en ontspanning, en zijn kinderen vanaf 12 ook van harte welkom. Luxe Vakantie Villa Markermeer is binnen rookvrij